Bugun...



Tekirdağda Gelen Depremzede Sayısı 8 Bin 245E Yükseldi

Deprem sonrasında Tekirdağ’a gelen depremzede sayısı 8 bin 245’e yükseldi.

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2023 16:20

Tekirdağda Gelen Depremzede Sayısı 8 Bin 245E Yükseldi

Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda Deprem Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda deprem bölgesine yapılan ve yapılmaya devam eden yardımlar ile gelen depremzedelerle ilgili faaliyetler konuşuldu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve toplamda 10 ili etkileyen 2 büyük deprem sonrasında bölgeden tahliyeler başladı. Diğer illerin yanı sıra Tekirdağ’a gelen depremzede sayısı 8 bin 245’e yükseldi. Tekirdağ’da misafir edilen 8 bin 87 depremzede vatandaşların, kendi isteği ile tuttuğu evde, akraba, yakını veya arkadaşında kalırken 158 depremzede ise, kamu misafirhaneleri, otel ve apartlarda ağırlanıyor.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Devletimizin yardımlarının doğru bir şekilde ulaştırılması için, deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın AFAD ya da Kaymakamlıklara kayıtlarının yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın kayıt işlemleri, AFAD ve Kaymakamlıklarımızın kayıt bürolarında yapılmaktadır” denildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI