Bugun...



Tekirdağda Matematik Seferberliği

Tekirdağ’da "Matematik Seferberliği" projesi çerçevesinde, öğrencilerin problem çözme stratejilerini gerçekleştirme düzeyinin belirlenmesi ve problem çözme öğretim uygulamalarının geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yapılıyor.

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2023 10:00

Tekirdağda Matematik Seferberliği

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Matematik Seferberliği" çerçevesinde Tekirdağ’da çalışmalar sürdürülüyor. Proje ile ilgili matematiğin en önemli yapı taşlarından olan sayılar ve işlemler konularını evdeki günlük hayat sürecinde öğrenmeye yönelik etkinlikler geliştirmeyi amaçlayan "Matematik Öğretmenleriyle Evde Sayılar ve İşlemleri Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalışmaları (EVSAYMAT)" isimli proje, Tekirdağ genelinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ile birlikte gerçekleştiriliyor.

Öğretmen ve eğitim yöneticilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen "Tekirdağ Öğretmen Akademisi" projesi de matematik öğretmenleri için çevrim içi seminer ve tecrübe paylaşımı faaliyetlerine devam ediyor. Konuyla ilgili devam eden çalışmalarda "Matematik Seferberliği" çalıştayı düzenlenerek, okul ve kurumların kullanımına sunulmak üzere sonuç raporu hazırlıkları yapıldı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI