Bugun...



Tekirdağda Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Tekirdağ’da muhtarlar istişare toplantısında bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2022 12:40

Tekirdağda Muhtarlar İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan muhtarlar Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile bir araya geldi.

Kentte bulunan bir otelde gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması Ekim Ayı İstişare Toplantısında; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve başkan yardımcılarının yanı sıra birim müdürleri de yer aldı. Toplantıya ayrıca TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgi de katıldı.

Akşam yemeğinin ardından muhtarlara hitap eden Belediye Başkanı Yüksel, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan ve planlanan proje, yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Mahalle muhtarlarının talep ve önerileri değerlendiren Yüksel, taleplerin mümkün olan en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti.

Muhtarlar Buluşması Ekim Ayı İstişare Toplantısı sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Muhtarlar Buluşması programımızın Ekim ayı toplantısını yüksek katılımla gerçekleştirdik. Belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin hazır bulunduğu toplantımızda misafir ettiğimiz TREDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Reşit Bilgi ile birlikte muhtarlarımızın talep ve beklentilerini değerlendirerek, ilçemiz genelinde devam eden çalışmalarla, yeni başlayacak projelerimize ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI