Bugun...



Tekirdağda Pkk/kck Operasyonu: 5 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması (DGH) içerisinde faaliyette bulundukları tespit edilen 5 kişi tutuklandı. Yakalananlar arasında, 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerimde YSGP (Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi) ikinci sıra milletvekili adayı ve HDP Süleymanpaşa ilçe Başkanı bulunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 11:10

Tekirdağda Pkk/kck Operasyonu: 5 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi faaliyetlerini sürdürüyor. Polis ekiplerince, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması (DGH) içerisinde faaliyette bulundukları tespit edilen 5 kişiye eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Haklarında örgütsel faaliyetlerine yönelik ifade ve teşhis beyanları bulunan ve aralarında 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerimde YSGP ikinci sıra milletvekili adayı S.K. ve HDP Süleymanpaşa ilçe Başkanı N.A.’nın da bulunduğu N.O., S.S., B.K. olmak üzere toplam 5 kişi düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Etkisiz hale getirilen PKK mensuplarının fotoğrafları ele geçirildi

Terörle Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda Tekirdağ Süleymanpaşa HDP İlçe başkanlığı binasında yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, etkisiz hale getirilen PKK/KCK terör örgütü mensuplarının fotoğrafları, örgüt elebaşı Abdullah Öcalan’ın kitapları, örgüt dokümanları, toplatma kararı bulunan muhtelif yayınlar, örgütsel afişler, pankartlar, KCK-HDK yapılanması ile ilgili kitaplar ve isim listeleri bulunarak ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI