Bugun...



Tekirdağda Yağma Ve Tefecilik Operasyonunda 10 Gözaltı

Tekirdağ’da ekonomik zorluk yaşayan vatandaşların para talebine karşılık yüksek faiz ile senet karşılığı borçlandırdıkları, senetleri ödemede zorluk yaşayan mağdur şahısları tehdit ettikleri iddia edilen 10 şüpheli gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 12:10

Tekirdağda Yağma Ve Tefecilik Operasyonunda 10 Gözaltı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince nitelikli yağma ve tefecilik suçlarıyla ilgili operasyon gerçekleştirdi. Yürütülen soruşturma çerçevesinde hile ve tehdit ile vatandaşlardan maddi menfaat elde ettikleri, ekonomik zorluk yaşayan ve para talebi ile gelen şahısları yüksek faiz ile senet karşılığı borçlandırdıkları, senetleri ödemede zorluk yaşayan mağdur şahısları tehdit ettikleri iddia edilen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda gerçekleştirilen operasyonda; 4 adet tabanca, 4 adet şarjör, 45 adet fişek ve 56 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonda toplamda 10 şüpheli yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edilirken, diğer 7 kişinin ise işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI