Bugun...



Tekirdağda Yıldırım-2023 Seferberlik Tatbikatı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde seferberlik ve savaş halinde, bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları ile TSK arasında yürütülecek müşterek faaliyetleri deneme amacı taşıyan, personel, araç, mal ve hizmet seferberliği konularında sistemin denenmesini hedefleyen Yıldırım 2023 Seferberlik Tatbikatı düzenleniyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2023 15:20

Tekirdağda Yıldırım-2023 Seferberlik Tatbikatı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde konuşlu 95. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda, seferberlik ve savaş halinde, Bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları ile TSK arasında yürütülecek müşterek faaliyetleri deneme amacı taşıyan, personel, araç, mal ve hizmet seferberliği konularında sistemin denenmesini hedefleyen Yıldırım 2023 Seferberlik Tatbikatı düzenleniyor.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’te Yıldırım-2023 Seferberlik Tatbikatı çerçevesinde 95. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Recep Soytürk, 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri, 3’üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Sezai Öztürk, 5’inci Kolordu Komutanı Tümgeneral Muammer Alper, 2’nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Askeralma Genel Müdürü Tümgeneral Hurşit Ağırcan ve sıralı askeri ve sivil protokol ile birlikte Yıldırım 2023 Seferberlik Tatbikatı’na katılan askerlerin iş ve işlemlerinin yürütüldüğü ve iaşelerinin karşılandığı alanı gezerek tatbikatı yerinde izlediler.

Vali Soytürk, tatbikatta görev alan askerlerle birlikte öğle yemeği yedikten sonra tatbikat alanından ayrıldı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI