Bugun...



Tekirdağda Zincir Marketlere Şok Denetim

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde zincir marketlere şok denetim gerçekleştirildi. Belediye ve Tarım Orman Müdürlüğü görevlilerince yapılan denetimlerde temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatları kontrol edilirken, raf ve kasa fiyatları da karşılaştırılarak son tüketim fiyatları denetlendi.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2022 16:40

Tekirdağda Zincir Marketlere Şok Denetim

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri ve Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevlilerince Süleymanpaşa’daki zincir marketlerde "fahiş fiyat" denetimi gerçekleştirildi. Ekipler, marketlerde sebze ve meyve, temel gıda ürünleri ile temizlik ürünleri başta olmak üzere birçok temel ihtiyaç malzemesinin fiyatlarını tek tek denetledi. Zincir marketlerdeki reyonları bir bir gezen ekipler; fiyat artışları, raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlık, ürün gramajı, irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında da ürünleri denetledi.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal, denetimler esnasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Denetimlerimizde, fiyat etiketi ve kasada olan fiyat karşılaştırılması yapıp, ürünün son kullanım tarihinin geçip geçmediğini kontrol ettik. Şu ana kadar yapılan denetimlerde bir sıkıntı yaşamadık. Denetimlerimiz devam edecek. Tüm zincir marketler denetlenecek" diye konuştu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI