Bugun...



Tepki Çeken Konserden Sonra İlçeye Yeni Başkan Seçildi

Tekirdağ’da Kiraz Festivali’nde sahne alan Melek Mosso konserinin tepkilere neden olmasından sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in istifasıyla belediye başkanlığına Hüseyin Uzunlar seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2023 12:20

Tepki Çeken Konserden Sonra İlçeye Yeni Başkan Seçildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Kiraz Festivali’nde sahne alan Şarkıcı Melek Mosso, önceki söylemleri ve paylaşımları sebebiyle burada aldığı konser çeşitli tepkilere sebep olmuştu. Gelen tepkiler üzerine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Yüksel’den boş kalan Başkanlık koltuğu için Süleymanpaşa Belediye Meclisi, yeni başkanı belirlemek için olağanüstü toplandı. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde düzenlenen meclise 31 meclis üyesi katılırken, mecliste AK Parti grubu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uzunlar’ı, CHP grubu ise belediye başkanı adayı olarak İlhan İmrak’ı aday gösterdi.

Yapılan oylamanın ardından üçüncü turda 17 oy alan Hüseyin Uzunlar ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

Seçimden sonra yeni başkan seçilen Hüseyin Uzunlar yaptığı açıklamada, "Değerli meclis üyelerimiz oylamamız gerçekleşti. Şahsımı Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak seçen değerli meclis üyelerime gönülden teşekkür ederim. 2019’da beraber başladığımız görev bu noktaya geldi. Bazı şeyler kısmet, bu görev bize tevdi edildi, sizler tarafından seçildim. Bende meclis üyesi arkadaşlarımın yardımları ve kendi personelim, kendi müdürlerim, kendi teşkilatım ile beraber elimizden geleni kaldığımız yerden devam edip, Süleymanpaşa’mızı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Ben hepinize sonsuz teşekkür ederim, sağ olun var olun" dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI