Bugun...



Teski Araç ve Ekipman Filosunu Güçlendiriyor


facebook-paylas
Tarih: 21-12-2022 01:45

Teski Araç ve Ekipman Filosunu Güçlendiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı kuruluşu olan ve il genelinde dev altyapı yatırımlarına imza atan Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), kendi imkanlarıyla, düşük maliyetle, 11 ilçede etkin ve verimli bir şekilde hizmet verebilme adına araç filosunu genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.

Altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni alınan 4 adet kepçe ile birlikte 4 adet ATV Motor ve 4 adet Motosiklet de TESKİ’nin araç filosuna dahil edildi. Yeni alınan araçların yanı sıra alt ve üstyapı çalışmalarında kullanılan 5 adet vidanjör ve 1 adet sepetli platform aracının; hizmet sürelerinin ve kalitelerinin arttırılması amacıyla üst ekipman revizyonu yapılarak etkinlik, ekonomiklik ve verimliliklerinin arttırılması sağlanmıştır.

Büyükşehir ve TESKİ olarak her geçen gün daha da büyüyerek güçlendiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağlı vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırma adına araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Yeni aldığımız kepçelerimizin yanı sıra halihazırda kullanılan vidanjör ve sepetli platform araçlarımızı da revizyondan geçirerek kalite, verimlilik ve hizmet sürelerini de artırmış olduk. Yaklaşık 6.5 Milyon TL'lik yatırımla, filomuza dahil ettiğimiz ve revizyondan geçirerek yenilediğimiz tüm araçlarımızın şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Albayrak, gerek yeni alınarak gerekse de revizyon yapılarak araç filosuna dahil edilen iş makineleri ve diğer araçları inceleyerek, TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak’tan araçların kullanılacağı alanlar ve çalışma kapasiteleri ile ilgili bilgi aldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI