Bugun...



Türkiye ikincisi oldu


facebook-paylas
Güncelleme: 27-08-2021 23:37:56 Tarih: 27-08-2021 18:59

Türkiye ikincisi oldu

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda önemli başarılara imza attı. Okul öğrencilerinden Emre Muncuğ, İstanbul Avrupa Bölge birinciliğinden sonra katıldığı final yarışmasında Türkiye ikinciliği elde etti.
 

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Emre Muncuğ, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda, danışmanlığını Fizik Öğretmeni Selçuk Özel'in yaptığı "Minör Meteor Yağmur Tespit Ve Analizi" adlı proje ile İstanbul Avrupa Bölge birinciliğinin ardından katıldığı final yarışmasında Türkiye 2’nciliği elde etti.
Muncuğ, Ankara’da düzenlenen ödül töreninde, ödülünü Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili’den aldı.
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş yaptığı açıklamada, “Başarı taçlandı. Türkiye'nin en prestijli yarışmalarından biri olan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Emre Muncuğ İstanbul Avrupa Bölge birinciliğinden sonra katıldığı final yarışmasında Türkiye 2’nciliğini elde etti. Danışmanlığını fizik öğretmeni Selçuk Özel'in yaptığı "Minör Meteor Yağmur Tespit ve Analizi" adlı projeyle büyük bir başarı elde öğrencimiz, Ankara’da düzenlenen töreninde, ödülünü MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili’den  aldı. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Selçuk Özel'i ve okul müdürü Fahrettin Karaman beyi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇERKEZKÖY Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI