Bugun...



Ünlüler Tekirdağ'dan geçecek


facebook-paylas
Güncelleme: 28-08-2021 01:19:05 Tarih: 26-08-2021 21:05

Ünlüler Tekirdağ'dan geçecek


Tekirdağ'da ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen festivaller ve etkinlikler kapsamında 10 gün boyunca Tekirdağ'a adeta sanatçı akını yaşanacak.

Tekirdağ'da ilçe belediyeleri tarafından 27 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenlikler kapsamında konserler, söyleşiler, tiyatro oyunları ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleşecek.

İLÇE BELEDİYELERİNDE KONSER YARIŞI
Tekirdağ'da ilçe belediyeleri 27 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında adeta konser rekabetine girdiler. Tekirdağ'da 5 gün boyunca birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

SÜLEYMANPAŞA'DA HANGİ KONSERLER VAR?
30 Ağustos Pazartesi Burak Kibar
31 Ağustos Salı Zeynep Bastık

ÇORLU'DA HANGİ KONSERLER VAR?
30 Ağustos Pazartesi Aleyna Tilki 

ÇERKEZKÖY'DA HANGİ KONSERLER VAR?
29 Ağustos Pazar Ceylan Ertem
30 Ağustos Pazartesi Haluk Levent


KAPAKLI'DA HANGİ KONSERLER VAR?
28 Ağustos Cumartesi Anadolu Ateşi Dans Topluluğu
28 Ağustos Cumartesi DJ Çağrı Baki
29 Ağustos Pazar günü Güliz Ayla
29 Ağustos Pazar günü Mustafa Ceceli
30 Ağustos Pazartesi Ziynet Sali

MARMARAEREĞLİSİ'NDE HANGİ KONSERLER VAR?
2 Eylül Perşembe Sibel Can

 

TEKİRDAĞ'DA ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE KUTLANACAK

30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi Zafer Bayramı özel programı takvimini açıkladı. Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın sunuculuğunu yapacak kutlamalarda 2 gün üst üste sevilen şarkıcıların konserleri olacak.

30 Ağustos Pazartesi günü Burak Kibar, 31 Ağustos Salı günü de Zeynep Bastık Tekirdağ Süleymanpaşa sahil'de sevenleriyle buluşacak.

FENER ALAYI KORTEJİ
Tekirdağ Süleymanpaşa'da Zafer Bayramı kutlamaları 30 Ağustos Pazartesi günü saat 20:30'da fener alayı korteji ile başlayacak. Yelken Kulübünden başlayacak olan fener alayı korteji Barış ve Özgürlük Parkında sona erecek.

PAŞA HALK DANSLARI TOPLULUĞU
Süleymanpaşa sahil dolgu alanında 30 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00'de Paşa Halk Dansları Topluluğu Zafer Bayramı özel gösterisi etkinliği yapılacak.

BURAK KİBAR KONSERİ
Sahil dolgu alanında 30 Ağustos Pazartesi günü saat 22:00'de sevilen şarkıcı Burak Kibar Tekirdağlı sevenleri ile buluşacak.

ZEYNEP BASTIK KONSERİ
Tekirdağ Süleymanpaşa Zafer Bayramı özel programı 31 Ağustos Salı günü de devam edecek. Sevilen şarkıcı Zeynep Bastık Sahil dolgu alanında saat 21:00'de hayranlarıyla buluşacak.

MUSTAFA CECELİ TEKİRDAĞ'A GELİYOR

Sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli Tekirdağ Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Festivali'nde sevenleriyle buluşacak.

TEKİRDAĞ'DA KAZAK GÖLÜ FESTİVALİ
Kapaklı Belediyesi tarafından 2019 yılında ilki düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı Kazak Gölü Festivalinin ikincisi 28-29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

PAZAR GÜNÜ MUSTAFA CECELİ SAHNE ALACAK
Sevilen şarkıcı Mustafaa Ceceli 29 Ağustos Pazar günü Tekirdağlı hayranlarıyla buluşacak. Mustafa Ceceli konseri Kapaklı Kazak Gölü'nde saat 21:00'de başlayacak.

PAZARTESİ GÜNÜ ZİYNET SALİ SAHNE ALACAK
Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Festivaliyle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00'de sevilen şarkıcı Ziynet Sali Tekirdağlı hayranlarıyla buluşacak. Ziynet Sali konseri Kapaklı Kazak Gölü'nde düzenlenecek.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KAPAKLI'YA GELECEK
El sanatları sergisinden yazar söyleşilerine, animasyon gösterilerinden bisiklet ve koşu yarışlarına kadar birçok farklı etkinliğin gerçekleştirileceği 2. Kazak Gölü Festivalinde dans topluluğu Anadolu Ateşi ile ünlü şarkıcılar Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Güliz Ayla ve Ufuk Beydemir sahne alacak.

 

3 GÜN SÜRECEK FESTİVAL COŞKUSU BİSİKLET YARIŞIYLA BAŞLAYACAK
3 gün sürecek 2. Kazak Gölü Festivali 28 Ağustos Cumartesi saat 10.00’da Bisiklet Yarışı ile başlayacak. Belediye önünden başlayacak bisiklet yarışı Kazak Gölü Mesire Alanı’nda sona erecek. 

 

CUMARTESİ GÜNÜ AHMET ŞERİF İZGÖREN GELİYOR
Festival saat 13.00’da uçurtma şenliği ile devam edecek. Emek Sepeti görsel ve el sanatları sergileri ve uygulamalı sanat atölyelerinin olacağı festivalin ilk gününde 28 Ağustos Cumartesi günü  yazar Ahmet Şerif İzgören saat 15.00’da okurlarıyla buluşacak.

 

CUMARTESİ GÜNÜ ANADOLU ATEŞİ DANS TOPLULUĞU SAHNE ALACAK
28 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da Kapaklı İlçe Sahası’nda Anadolu Ateşi Dans Topluluğu gösterisi gerçekleştirilecek. Akabinde ise DJ Çağrı Baki sahne alacak.

 

CUMARTESİ GÜNÜ  DJ ÇAĞRI BAKİ SAHNE ALACAK
28 Ağustos Cumartesi günü Kapaklı İlçe Sahası’nda Anadolu Ateşi Dans Topluluğu gösterisi sonrasında saat 22:00'de DJ Çağrı Baki sahne alacak.

 

29 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ SİNAN YAĞMUR OKURLARIYLA BULUŞACAK
?
29 Ağustos Pazar günü saat 15.00’da yazar Sinan Yağmur okurlarıyla buluşacak.

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu finalinin yapılacağı festivalin ikinci gününde(29 Ağustos Pazar günü) saat 16.00’dan itibaren ise çocuk oyun grupları ve animasyon gösterileri gerçekleştirilecek.

 

29 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ GÜLİZ AYLA KONSER VERECEK
29 Ağustos Pazar günü festival coşkusu saat 19.00’da Güliz Ayla ,ile devam edecek.

 

29 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ  MUSTAFA CECELİ SAHNE ALACAK 
Festival coşkusu saat 19.00’da Güliz Ayla konserinin ardından Mustafa Ceceli konserleri ile devam edecek.

 

30 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ METE YARAR TEKİRDAĞ'A GELİYOR
Dolu dolu geçecek festivalin üçüncü gününde gitar kursiyerleri performanslarını sergileyecek. Temel itfaiye eğitimi, halk oyunları, çocuk oyun grupları ve animasyon gösterilerinin devam edeceği festivalin son gününde 30 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’da yazar Mete Yarar söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek.


 

30 AĞUSTOS COŞKUSU ZAFER KOŞUSU İLE DEVAM EDECEK
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek Zafer Koşusu ise saat 17.30’da belediye önünden başlayarak Kazak Gölü’nde sona erecek. 

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYDEMİR KONSERİ İLE DEVAM EDECEK
2.Kazak Gölü Festivali saat 19.00’da Ufuk Beydemir konseriyle devam edecek. 


 

 

30 AĞUSTOS COŞKUSU ZİYNET SALİ KONSERİ İLE TAÇLANACAK

 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu saat 21:00'de Kazak Gölü'nde ünlü şarkıcı Ziynet Sali konseri ile taçlanacak.

 

 

ALEYNA TİLKİ TEKİRDAĞ'A GELİYOR
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Çorlu Belediyesi tarafından 30 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Zafer Bayramı kutlamalarında Aleyna Tilki sahne alacak.

ÜCRETSİZ ALEYNA TİLK KONSERİ
30 Ağustos Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak olan Aleyna Tilki konseri Cumhuriyet Parkında gerçekleştirilecek.

Büyük Zafer’in 99.yıldönümünde sahne alacak olan Aleyna Tilki, çok dinlenilen birbirinden güzel şarkılarıyla Tekirdağlılara ve Çorlulara bayram coşkusunu yaşatacak. 

ÇORLU'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANACAK
Çorlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "30 Ağustos Zafer Bayramımızı kültür-sanat ve spor etkinliklerimizle dolu bir programla kutlayacağız. Tamamı ücretsiz olan tüm etkinliklerimize siz değerli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Gelin bu coşkuyu birlikte yaşayalım!" ifadeleri kullanıldı.

"PİJAMALI ADAMLAR" TİYATRO OYUNU
27 Ağustos Cuma günü saat 20:00'da Çorlu Belediyesi Bandosu Konseri ile başlayacak Zafer Bayramı kutlamaları saat 20:30'da "Pijamalı Adamlar" Tiyatro oyunu ile devam edecek.

ZUMBA ETKİNLİĞİ
28 Ağustos Cumartesi günü saat 19:30'da Çorlu Cumhuriyet Parkında Çocuklara yüz boyama etkinliği ile başlayacak olan kutlamalar saat 20:00'da zumba ile devam edecek.

ÇORLU PAZAR GÜNÜ KONSERLE ŞENLENECEK
Çorlu Cumhuriyet meydanında 29 Ağustos Pazar günü Çorlu Belediyesi Kent Orkestrası Akustik konseri ile başlayan gece, 21:30'da DJ&Perküsyon performansı ile devam edecek. 

 

 

HALUK LEVENT TEKİRDAĞ'DA SAHNE ALACAK
Tekirdağ Çerkezköy'de bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sevilen şarkıcı Haluk Levent sahne alacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali ile adeta karnaval havasında kutlanacak. 

BİRBİRİNDEN ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
28-29-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Festivali'nde Streetball turnuvası, Bisiklet Şenliği ve uçurtma şenliği düzenlenecek.

HALUK LEVENT VE CEYLAN ERTEM SAHNE ALACAK
Toplam 4 gün sürecek olan festivalde Haluk Levent ve Ceylan Ertem güzel şarkılarını Çerkezköylüler için seslendirecek.

HALUK LEVENT NE ZAMAN TEKİRDAĞ'A GELECEK?
Çerkezköy'de düzenlenecek Kültür ve Sanat Festivali'nde 30 Ağustos Pazartesi günü Haluk Levent sahne alacak.

Saat 21:00'de başlayacak olan Haluk Levent Konseri Çerkezköy Kent Park'ta olacak.

 

CEYLAN ERTEM KONSER VERECEK
Çerkezköy'de düzenlenecek Kültür ve Sanat Festivali'nde 29 Ağustos Pazar günü sevilen şarkıcı Ceylan Ertem sahne alacak

.

STREETBALL TURNUVASI
Çerkezköy Kültür ve Sanat Festivali'nde 28-29-30 Ağustos tarihlerinde saat: 16:00'da Çerkezköy Kent Park'ta Streetball turnuvası düzenlenecek.


BİSİKLET ŞENLİĞİ
29 Ağustos Pazar günü 15:30'da Çerkezköy Kent Park'ta bisiklet şenliği düzenlenecek.

 

UÇURTMA ŞENLİĞİ
29 Ağustos Pazar günü 16:30'da 
Çerkezköy Kuş Bahçe'de uçurtma şenliği düzenlenecek.


Çerkezköy Kent Park'a nasıl gidilir?
Çerkezköy İlçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan parka, şehir içinden kalkan dolmuşlar ile ulaşılabilmektedir.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNDEN FESTİVALE ÇAĞRI
Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür & Sanat Festivali’mizle yeniden meydanlarda buluşmaya hazır mısınız?  

28-29-30 Ağustos tarihlerinde açık havada ve pandemi tedbirlerini elden bırakmadan gerçekleştireceğimiz festivalimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

STREETBALL TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI
Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Streetball Turnuvası’na başvurular 17-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak

 

TURNUVA 7 KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 28-29 ve 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Streetball Turnuvası’na başvuruların bugün başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kayıtlar 25 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Turnuvamız, Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Kadınlar ve Küçük Erkekler kategorileri olmak üzere 7 ayrı kategoride yapılacak” dedi.

BAŞVURULAR İLETİŞİM MERKEZİMİZE YAPILACAK

Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Büyük Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2003 ve öncesi doğumlular, Genç Erkekler ve Kadınlar Kategorililerine 2003 ve 2004 doğumlular, Yıldız Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2005 ve 2007 tarihi arasında doğanlar, Küçük Erkekler Kategorisi’ne ise 2008 ve sonrasında doğanlar katılabilecekler. Turnuvamıza katılmak isteyen takımlar oluşturdukları 4’er kişilik takım listesini nüfus cüzdanı fotokopileri, HES kodları ve 18 yaşından küçük sporcular da ailelerinden alacakları izin belgesi ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına teslim ederek kayıt yaptırabilecekler” ifadelerini kullandı.

MÜSABAKALAR KENTPARK’TA OYNANACAK

28-29 ve 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası’nın 28 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacağını ve 30 Ağustos Pazartesi günü saat 23.00’da sona ereceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Streetball Turnuvası’nda müsabakalar 16.00-23.00 saatleri arasında Kentpark’ta oynanacak. 3 gün sürecek turnuvamızda kategorilerinde ilk 2 sırayı alan takımlara ödül verilecek. Şimdiden turnuvamıza katılacak olan takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içerisinde ve bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyorum” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası hakkında detaylı bilgi almak için 444 88 59 nolu telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezini arayabilirsiniz. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI