Bugun...



Vakitçi'den Kızıl Goncalar Dizisi Hakkında Açıklama


facebook-paylas
Tarih: 22-12-2023 16:10

Vakitçi'den Kızıl Goncalar Dizisi Hakkında Açıklama

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi Foxtv 'de yayınlanan Kızil Goncalar dizisi hakkinda açıklama yaptı. 

 

Tarihimizde, ilk vakıf Hz.Ömer (r.a) tarafından kurulmuştur. Ve o günden bu yana, tam 1400 senedir, medeniyetimiz, değil bir insanın fayda ve istikameti, gökte uçan kuştan, yerdeki karıncanın haklarına kadar, hemen her konuda hizmet ve nizama talip vakıflar kurmaya devam etmiştir. 

Milli Eğitim Bakanlığı ise, 1 946'da Maarif Vekaleti'nin temelleri Üzerine oturtulmuş bir yapıdır. Kodlarında, marifet, bilgi ve kültür vardır. Değerler ve marifetler üzerine tesis edilmiş bir yapının, müktesabatında millete hizmet olan sivil toplumla koordine faaliyetler yürütmesi nasıl zararlı telakki edilebilir? 

 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın toplumla bir bütün olmasından ve yine milletle yekvücut hayırlı 

çalışmalara katkı sağlamasından daha tabii ne olabilir? Bugün, kadim olanla güncel olanı bütünleştiren ve artarak devam etmesi lazım gelen bu hayırlı çalışmalara yönelik çıkan, maksatlı, çatlak ve kerih seslerin asıl hedefinin milletimizin 1400 yıldır, sinesinde büyüterek, ilmek ilmek inşa ettiği değerler ve müktesebat olduğunu görmek için derin bir ferasete gerek var mıdır? 

Bu bağlamda, Günlerdir sivil toplum kuruluşlarımızı ve tarikatlarımızı hedefe alarak, tek merkezden yönlendirilircesine, hücum edenlerin esas savaşının,ıslam ve Müslümanların ortaya koyduğu kurumlarla olduğunu çok net ve âşikar olarak görüyoruz. 

Bizler, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de kökünü maziden alan inanç ve değerlerimize ve bu çerçevede ortaya konmuş güzide yapılarımıza yönelik saldırılar karşısında, tavizsiz ve net bir şekilde durmaya devam edeceğiz. 

Bir avuç, kendini seçkin addeden ifsatçı bir topluluğun, asırlara şamil kurumlarımızı yıpratma çabasına müsade etmeyeceğiz. 

 

Bir avuç, kendini seçkin addeden ifsatçı bir topluluğun, asırlara şamil kurumlarımızı yıpratma çabasına müsaade etmeyeceğiz. 

 

#KalkveUyar 

 

18 aralık pazartesi FOX tv de ilk bölüm yayınlanan Kızıl goncalar dizisi VAKIF kültür ve medeniyetimizi zedeleyen rencide edici sahneler yer almaktadır. 

 

Bu linkten sikayet edebilirsiniz 

https://www.rtuk.gov.tr/sikayetbegenileriniz/3961







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI