Bugun...



Yılın En İyi Hastanesi Ödülü Tekirdağ Star Medica Hastanesi'ne


facebook-paylas
Güncelleme: 26-10-2022 19:03:21 Tarih: 26-10-2022 18:56

Yılın En İyi Hastanesi Ödülü Tekirdağ Star Medica Hastanesi'ne

Tekirdağ Özel Star Medica Hastanesi yılın en iyi özel hastanesi seçilerek ödüle layık görüldü.

Bu yıl da görkemli bir gece ile gerçekleşen 5. Uluslararası Altın Kalite Ödül Töreni büyük bir organizasyon ile göz doldurdu. Ödül Töreninin sponsorluğunu Bordo Plastik üstlenirken, gece İstanbul Dedeman Hotel’de düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği ödül töreni noksansız bir şekilde tamamlandı.

 

Farklı farklı kategorilerin yer aldığı gecede Özel Star Medica Hastanesi Tekirdağ ve Trakya’nın gururu oldu. Yılın en iyi özel hastanesi unvanıyla ödülü almaya hak kazanan Özel Star Medica Hastanesi, disiplinli ve özverili çalışmalarının karşılığını ödül ile taçlandırdı.

 

Ödül törenine Özel Star Medica Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aykan ile Genel Müdür Atakan Polat katılım sağladı. Sahneye çıkarak ödülü alan Salih Aykan ve Atakan Polat’ın gururları görülmeye değerdi.

 

 Geceyle ilgili duygularını ifade eden Özel Star Medica Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aykan, “Bu gece muhteşem bir organizasyonun içindeyiz. Beşincisi düzenlenen Altın Kalite Ödül Töreni’nde yer almak dahası buradan ödül ile ayrılmak bizim için çok mutluluk verici. Hastanemiz en iyi özel hastane olma unvanına layık görüldü. Çok gururluyuz. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Hastane Genel Müdürü Atakan Polat ise haklı gururunu şu sözlerle dile getirdi: “Bu gece çok gururlu ve mutlu olduğumuz bir organizasyonun içindeyiz. Bizler hastanemiz için gerçek ve büyük emekler verdik. Muhteşem bir ekibimiz var hastanede. Hepsinin varlığı ve özverisi ile işte bu gece yılın en iyi özel hastane ödülüne layık görüldük. Gerçekten çok gururluyuz. Çıktığımız yoldan bugün geldiğimiz nokta çok çok güzel. Durmak yok bizler yola devam edeceğiz aynı azim ve istekle. Hem bizi bu ödüle layık görenlere hem de kaliteli ekibimize çok teşekkür ediyorum.”   







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI