Bugun...



Cansuyu'ndan Kaymakamı Ziyaret


facebook-paylas
Tarih: 22-09-2022 16:30

Cansuyu'ndan Kaymakamı Ziyaret

CANSUYU'NDAN  KAYMAKAMI ZİYARET

Çorlu'ya yeni atanan  Kaymakam Mustafa Eldivan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi ve yönetimini makamında ağırladı. 

Ziyarette Kaymakam Eldivan’a kendilerini nazik kabulleri nedeniyle teşekkür eden Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi ;Trakyanın güneşi Çorlumuza hoşgeldiniz. Nazik kabilelerinize teşekkür ederiz. ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ve Çorlu,Tekirdağ, yurtiçi ve yurt dışı faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Süren projelerimiz var. Ayrıca deprem, sel, yangın gibi felaketlerde hemen organize olup mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Bu bir gönül işi. Hamdolsun biz de bu yola gönül vermiş, ömür vermiş arkadaşlarımızla hayırsever kardeşlerimizin bağışlarını gerçek muhtaçlara ulaştırıyoruz. Bu vesileyle tekrar şehrimize hoşgeldiniz. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler dileriz. Dedi

Yardımlaşmanın sosyal yaşamdaki yeri ve önemine değinen Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkani Murat Vakitçi ve yönetimine teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI