Bugun...



İddialara bu yanıtı verdi


facebook-paylas
Tarih: 05-10-2021 10:09

İddialara bu yanıtı verdi

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, kendisi ve Belediye Fen İşleri Müdür V. hakkındaki iddialara ilişkin İhlâs Haber Ajansı ve Hizmet Medya’ya konuştu. Başkan Tepe, “Zaten Çevre ve Şehircilik’ten, Valilik’ten gelen bir soruşturma var. O soruşturmanın devamı var. Biz soruşturmanın neticesine göre hareket ederiz. Yapılanı etik olarak doğru bulmuyorum” diye konuştu.

İddia ne idi?
                Muratlı Belediyesi Fen İşleri Müdür V. Aysun Y.’na ait Kazımdirik Mahallesi’ndeki resmi ikametinin bahçesine kaçak yapı yaptırıldığı, CİMER şikâyeti üzerine kaçak yapının tespit edildiği, kaçak yapıdan Fen İşleri Müdür V. Aysun Y.’nin ve aynı binada üst katta oturan Belediye Başkanı’nın makam şoförü Bülent K.’nin sözde habersiz oldukları belirtilip; kaçak yapıyı Fen İşleri Müdür V. Aysun Y.’nin eşinin yaptırdığı öne sürülerek, kendisinin de görmezden geldiği iddia edilmişti.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’nin ise, kaçak yapının encümende gündeme gelmesine ve konudan haberdar olmasına rağmen Fen İşleri Müdür V. Aysun Y.’ye soruşturma açmadığından görevi kötüye kullandığı/ihmal ettiği ileri sürülmüştü.
                “Yeni bir şikâyetten bilgim yok”
                Konuya ilişkin demeç veren Belediye Başkanı Nebi Tepe, Çevre ve Şehircilik’ten, Valilik’ten gelen bir soruşturmanın devam ettiğini belirterek; “Zaten Çevre ve Şehircilik’ten, Valilik’ten gelen bir soruşturma var. O soruşturmanın devamı var. Biz soruşturmanın neticesine göre hareket ederiz. Yeni bir şikâyet olduğuna dair bana gelen bir bilgi yok. Etik olarak da bu yapılanı doğru bulmuyorum” dedi.
                Muratlı Belediyesi içerisinde idari bir soruşturma açılıp açılmayacağı sorusu yöneltilen Başkan Tepe, yasal olarak zaten Valilikçe bir incelemenin başlatıldığını vurgulayarak; “Dediğim gibi yeni bir şikâyete ilişkin bilgim yok. Gereği neyse yapılır” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MURATLI Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI