Bugun...



''Ölü'n Bizi Ayırana Dek'' Kapaklı’da Sahnelendi


facebook-paylas
Tarih: 06-12-2021 00:20

''Ölü'n Bizi Ayırana Dek'' Kapaklı’da Sahnelendi

"Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro oyunu Kapaklı’da sanatseverlerle buluştu. Ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun rol aldığı oyun büyük beğeni topladı.

 

Kapaklı Belediyesi tarafından Kapaklı’nın kültür ve sanat hayatını zenginleştiren etkinlikler devam ediyor. Ebru Cündübeyoğlu'nun canlandırdığı "Cansu" ile Hakan Yılmaz'ın hayat verdiği "Serdar" adlı çiftin evlerindeki salonlarında buldukları cesedin ardından yaşadıklarını konu eden iki perdelik oyun sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi.

 

TİYATROSEVERLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu'nun kaleme aldığı, Hakan Yılmaz’ın yönettiği "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Kapaklılı sanatseverlerin büyük ilgi gösterdikleri oyunu izleyenler arasında Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye başkan yardımcıları da vardı.

 

BAŞKAN ÇETİN OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Bol alkışlar eşliğinde sona eren oyun sonrasında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyunculara çiçek takdim ederek, “Keyifle izlediğimiz, güldüğümüz bir oyun oldu. Kentimizde kültür sanat etkinliklerinin sayısını artırmak için çalışıyoruz. İlerleyen süreçte farklı etkinlikleri hayata geçireceğiz. Emeklerinizden dolayı sizler kıymetli oyuncularımıza ve katılım gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

OYUNUN KONUSU

 

Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen kutlama partisine katılan ikili, sabah aynı yatakta uyanır. Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar'ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede bulunan cesettir. Ne yapacağını bilemeyen çift, bir yandan 'Hangimiz katil' sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI