Bugun...



Zafer'in 100. Yılı Hande Yener Konseri İle Kutlanacak


facebook-paylas
Tarih: 29-08-2022 03:35

Zafer'in 100. Yılı Hande Yener Konseri İle Kutlanacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü Şarköy ilçesinde düzenleyeceği Fener Alayı ve Hande Yener konseri ile büyük bir coşku içinde kutlayacak.

 

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 100. Yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da büyük bir coşku içinde kutlanacak. Bu amaçla çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy ilçesinde Fener Alayı ve Hande Yener konseri düzenlenecek. 30 Ağustos Salı günü saat 20.45’te Şarköy Şehitlik Parkından hareketle başlayacak olan Fener Alayı sonrası saat 22.00’de Cumhuriyet Meydanında Hande Yener sevilen şarkıları ile vatandaşlarla buluşacak.

 

Başkan Kadir Albayrak: “30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinliklerine Tüm Vatandaşlarımızı Bekliyoruz”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Kurtuluş Destanımızın eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandırıldığı bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Şarköy ilçemizde büyük bir coşku içinde kutlayacağımız etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI