Bugun...



Viyadük Hızla Yükseliyor


facebook-paylas
Tarih: 25-02-2023 18:13

Viyadük Hızla Yükseliyor

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kentimize kazandırılacak olan Bağlık Viyadüğü yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını bir araya getirecek olan Bağlık Viyadüğü projesinin Çerkezköy için büyük önem taşıdığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, çalışmaların hızla devam ettiğini ve projenin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

TAHMİN EDİLENDEN DAHA KISA SÜREDE BİTECEK

Tevfik Fikret Caddesi ile Mimar Sinan Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan ve Bağlık Viyadüğü projesinin temelinin Kasım 2022 tarihinde atıldığını anımsatan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 43 milyon 835 bin TL bedelle ihalesi yapılan ve 2023 yılının sonunda tamamlanması ön görülen Bağlık Viyadüğü Projesi’nde çalışmalar hızla sürüyor. Projenin daha erken bir tarihte tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılmasını hedefliyoruz” dedi.

TEMEL VE KOLON İMALATLARI TAMAMLANDI

Proje kapsamında viyadüğün temel ve kolon imalatlarının tamamlandığını sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Ekipler, viyadük yolu yapımı kapsamında şu anda 108 adet ön germeli prefabrik kirişin 24 tanesi yerleştirildi. Kiriş imalatlarının tamamlanmasının ardından tabliye betonu imalatı başlayacak. Bağlık Mahallemizin iki yakasını bir araya getirecek ve trafik yükünü azaltacak olan Bağlık Viyadüğü en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır” diye konuştu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇERKEZKÖY Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI