Bugun...



Kendilerine Başka Gençlere Başka Sofra!


facebook-paylas
Tarih: 18-04-2022 12:46

Kendilerine Başka Gençlere Başka Sofra!

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in de katıldığı Uluslararası Kongrat Türkleri Derneğinde verilen iftar yemeği olay oldu.

İFTARDA SOFRALARDA AYRIMCILIK OLMAZ

Tekirdağ Günaydın Gazetesi'nden Ertan Gence'nin haberine göre, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Koordinatörü Tuğçe Bozdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Partili yöneticiler Uluslararası Kongrat Türkleri Derneği’nde iftar programına katıldı. İftar öncesi kurulan sofralar arasındaki fark dikkatlerden kaçmazken,  protokolün sofrasında kuş sütü eksik iken, gençlerin sofrasında su, ayran ve birkaç meyve dikkat çekti.

Birlikte yapılan iftarların çok anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar, “İftarda sofralarda ayrımcılık olmaz. Kendilerine nasıl sofra kuruyorlarsa çocuklarında sofraları öyle kurulmalı. Mübarek Ramazan ayında böyle bir ayrımcılık olamaz. Bir de bu ayrımcılığı paylaşıyorlar. Yazık ki çok yazık” dediler.

GÖNÜL SOFRASI DİYE PAYLAŞTI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel paylaşımında, “Çerkezköy İlçe Başkanımız Sn. Kamil Çetintaş, il Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve ilçe teşkilat mensuplarımız ile birlikte Çerkezköy Uluslararası Kongrat Türkleri Derneği iftar yemeğine katıldık. Gönül sofralarını bizlere açan tüm Kongrat Türkleri dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş paylaşımında, “MKYK Üyemiz Tekirdağ Milletvekilimiz Mustafa Yel, Koordinatörümüz Tuğçe Bozdoğan, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Uluslararası Kongrat Türkleri Derneğinde iftar yemeğine katıldık. Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇERKEZKÖY Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI