Bugun...

ARAMA SONUÇLARI

(Düzeltme) Tekirdağda Basın Açıklaması Savaş Alanına Döndü: Gayrimenkul Sahipleri İle Firma Yetkilileri Arasında Arbede
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Barbaros Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki gayrimenkul sahipleri, sitedeki evlerine gir..
Tekirdağda Basın Açıklaması Savaş Alanında Döndü: Site Sakinleri İle Firma Yetkilileri Arasında Arbede
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Barbaros mahallesinde bulunan bir sitenin sakinleri, sitedeki evlerine giremedikleri idd..
İnegölde Bir Yemek Firması 6 Ayrı Alanda Personel Alacak
İş arayan ve işvereni buluşturan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, bir firmanın 6 ayrı alanda erkek ve kadın personell..
Büyük Bütçeli Anket Şirketleri Yanıldı, Bursalı Firma Seçim Sonucunu Bildi
Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi, sandıktan çıkan sonuçlara göre ikinci tura kaldı. Ortaya çıkan oy da..
Btso Evm Detaylı İnceleme İle Tek Firmaya 10 Milyon Lira Kazandırdı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Enerji Verimliliği Merkezi (EVM), firmaların enerji verimliliği ve rekabetçiliğine dönük ç..
Çevreyi Kirleten 13 Firma Kapatıldı, 64 Firmaya 17 Milyon Lira Ceza Kesildi
Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çevre kirliliğini önlemek amacıyla denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ç..
Libya Gıda Fuarında 44 Türk Firması
Libya’da düzenlenen gıda fuarına Türk firmaları damga vurdu. Türkiye’den 44 firmanın katıldığı fuarın açılışını Trablus ..
Malkara Ziraat Odasından Süt Fiyatları Açıklaması: Üreticiler, Firmalar Tarafından Hep Mağdur Ediliyor
Malkara Ziraat Odası, süt fiyatlarının aşağı çekilmesine karşı olduklarını açıkladı.
Gürsulu İnşaat Firmalarından Yardım Çağrısına Anında Cevap Geldi
Depremin ağır etkilerini ortadan kaldırmaya yönelik ülke genelinde verilen mücadelenin en iyi örneklerinden birinin yaşa..
1,5 Milyar Liralık Yatırımda 44 Yenişehirli Firma Yer Alacak
İnşaatı hacmi ve maddi tutarı ile Marmara bölgesinin en büyük; Türkiye’de ilk 3’e giren sanayi sitesi Yenişehir’e ayrı b..
Yunanistana En Çok Sefer Yapan 3. Firma Bursadan
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın verilerine göre 1,5 yılda Yunanistan’a 2 bin 199 sefer gerçekleştiren Bursalı Lojisti..
Kobi Osb İçin Firma Talepleri Güncellenecek
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KOBİ Konseyi yeni dönemdeki ilk toplantısını yap..
Bursada Bir Tekstil Firmasında Çalışan 50Den Fazla İşçi Yemekten Zehirlendi, Hasta Yakınları Yemek Şirketinin Sahibine İsyan Etti
Bursa’da Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren bir tekstil fabrikasında çalışan 50’den fazla işçi yedikleri akşam yem..
Üçge Firması Robot Yatırımları Zirvesinde
İstanbul’da 4-5-6 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek 7.Robot Yatırımları Zirvesi’nde; Üçge Drs, sektörünün dünya geneli..
Bursanın 250 Büyük Firmasının 33Ü Dosabsiad Üyesi
DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, BTSO’nun ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’nda yer alan 33 firmanın, DOSABSİAD’ı..
Bursanın En Büyük Firmaları Belli Oldu
Bursa’da en büyük firmalar belli oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) kent ekonomisine ışık tutmak amacıyla bu..
resim yok
Maaşının aldığı gerçek ücret üzerinden gösterilmediği gerekçesiyle istifa eden işçi, kıdem tazminatı ve mesai alacağına ..
Lüks Araç Firmasının Bakım Merkezinde Yangın Paniği
Bursa’da lüks araç firmasının bakım merkezinde yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi...
Sektörünün İki Önemli Firmasından İş Birliği
Helmet Broker, Türkiye’nin önde gelen dijital taşımacılık platformu ile iş birliği gerçekleştirdi.
Ulutekteki Bilişim Firmaları Büyümeye Katkı Sağlıyor
Küresel ölçeğe göre 2 kat fazla büyüyen Türk bilişim sektörü, başarı çıtasını yükseltirken ULUTEK Teknopark’taki firmala..
resim yok
Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren karara imza atan Yargıtay, haklı sebep göstermeden istifa edip ..
Bursalı Firmaların Teknofest Desteği Büyüyor
Bursa iş dünyası temsilcileri, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) öğrencilerinin TEKNOFEST yarışlarında mücadele eden takım..
Bursa Model Fabrika, Firmaları Dijital Çağa Hazırlıyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle kente kazandırdığı Bursa Model Fabrika..
resim yok
Maaşının aldığı gerçek ücret üzerinden gösterilmediği gerekçesiyle istifa eden işçi, kıdem tazminatı ve mesai alacağına ..
Kozuva: Ülkemiz Ekonomisine Katkıda Bulunan Firmalarımızı Tebrik Ediyorum
İstanbul Sanayi Odası tarafından “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021” araştırmasının sonuçları açıkla..
Bursalı Firmadan Buüye İkinci Teknofest Desteği
Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) TEKNOFEST’te yarışacak takımlarına iş dünyasından sponsorluk desteği gelmeye devam e..
İso İkinci 500 Listesinde Bursa Tb Üyesi Firma Sayısı 9A Yükseldi
İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alan Bursalı 39..
Bav, Birçok Firmanın İlk Tercihi
Servis ve yedek parça hizmetinin yanı sıra en uygun satış fiyatı ile tüketiciyi memnun eden Bursa Ağır Vasıta (BAV), öze..
Mhpli Vahapoğlu Kişisel Verileri İzinsiz Kullanan Kişi Ve Firmaları Tbmmye Taşıdı
MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, ilgili bakanlıkları, kanunla koruma altına alınan vatandaşın kişisel v..
33 Ülkeden 300 Yabancı Alıcı Bursa Firmalarıyla Görüştü
Türkiye’de bebe ve çocuk konfeksiyonu üretiminin yüzde 80’ini tek başına gerçekleştiren Bursa, ihracat odaklı projelerin..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI