Bugun...



Düğüncülerin aranan adresi Ergene Gölbaşı


facebook-paylas
Güncelleme: 23-08-2021 00:46:53 Tarih: 23-08-2021 00:43

Düğüncülerin aranan adresi Ergene Gölbaşı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ilçeye kazandırdığı sayısız eserden biri olan Velimeşe Gölet Kafe hayalleri süsleyen bir kır düğünü yapmak isteyen çiftlerin uğrak mekanı oldu. Henüz kısa bir süre önce açılan Gölet Kafe çok sayıda düğün ve nişan törenine ev sahipliği yaptı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 15 yıllık hayalim dediği, ve kısa bir süre önce hayata geçirdiği Velimeşe Gölet Kafe şehrin gürültüsünden uzak, temiz havasıyla ve doğayla iç içe atmosferiyle en özel günlerini unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin düğün mekanı tercihlerinde başı çekiyor.

Kısa sürede çok sayıda düğün, nişan ve nikah töreni ile kına gecesi, doğum günü gibi onlarca etkinliğe ev sahipliği yapan Velimeşe Gölet Kafe geçtiğimiz günlerde mini bir konsere de ev sahipliği yaptı. Ünlü sanatçı Ekin Uzunlar’ın sahne aldığı düğün keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Velimeşe Gölet Kafe’nin kısa sürede halkın beğenisini kazandığını ve uğrak bir mekan haline geldiğini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Düğünlerin aranan mekanı haline gelen tesisimizin beğenilmesi ve ilgi görmesi bizi son derece memnun ediyor. Halkımızdan isteğimiz bizim özenle yaptığımız bu mekanları korumaları, kollamaları ve sahip çıkmalarıdır” dedi.

Ergenemize İkinci Gölbaşı Projemizi Yapıyoruz

Ergene ilçesine ikinci bir gölbaşı projesi kazandıracaklarını da belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Velimeşe Mahallesi’ne kazandırılan Gölet Kafe’nin bir benzerini hatta daha büyük ve kapsamlı olanını Marmaracık Mahallesi’ne de yapıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Sadece Ergene’nin yada Tekirdağ’ın değil tüm Trakya’nın örnek projesi olacak. Trakya bölgesinin her yerinden insanlar Marmaracık Mahallemize kazandıracağımız tesise gelecek. Ergene ilçemize kazandıracağımız ikinci gölet projemizin içinde, kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu, kır düğün salonu, basketbol, voleybol, tenis sahaları, Restoran, kafeterya, spor alanları, yürüyüş yolları, anfi tiyatro, piknik alanları, derneklerimiz için etkinlik alanları ve su şelalesi yapacağız. Burası Ergenenin cazibe merkezi olacak” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI