Bugun...



Ergene’de Çocuklar Ara Tatilde Sinema Keyfi Yaşadılar


facebook-paylas
Tarih: 07-02-2023 00:45

Ergene’de Çocuklar Ara Tatilde Sinema Keyfi Yaşadılar

Ergene Belediyesi ara tatilde çocuklar için ücretsiz sinema günleri etkinliği düzenledi. Ergenede yüzlerce çocuk düzenlenen etkinliklerde sinema izlemenin keyfini yaşadı.

 

Ergene Belediyesi ara tatilde Kültür Merkezi Binasında çocuk sinema günleri etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte Evliya Çelebi Ölümsüzlük Şurubu, Rafadan Tayfa Deniz Macerası, Doru Macera Ormanı, Köstebekgiller Perili Orman sinema filmleri ile Arı Vız Vız çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Çizgi-sinema gösterimi sırasında çocuklar bol bol kahkaha atarken, çocukları ile birlikte olan ailelerde oldukça mutluydu. Sinema gösterilerinin ardından aileler Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e bu güzel etkinliği düzenledikleri için teşekkürlerini ilettiler.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ara tatilde düzenledikleri çocuk sinema günleri etkinliğine gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güzel bir ara tatil dönemi geçirmelerini sağlamak için ücretsiz sinema günleri etkinliği düzenledik. Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamız çocuk kahkahaları ile şenlendi. İlk defa sinema izleme keyfini yaşayan çocuklarımız oldu, gözlerindeki heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi. Sinema ve tiyatro eğitim açısından ve sanatsal açıdan çok önemli araçlardır. Çocuklarımızda sinema ve tiyatro ile ara tatilde hem eğlendi hem öğrendi. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI