Bugun...



Ergene Belediyesinin Sıcak Yemek Yardımları Devam Ediyor


facebook-paylas
Tarih: 05-03-2023 17:16

Ergene Belediyesinin Sıcak Yemek Yardımları Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik denilince ilk akla gelen belediyelerden biri olan Ergene Belediyesi bu alanda en güzel örnekleri sergilemeye devam ediyor. Ergene Belediyesi her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi ailenin evine tek kullanımlık kaplarda 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor.

 

Ergene Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşlarına aralıksız bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatlarıyla Belediyenin aşçıları tarafından hijyenik ortamda hazırlanan yemekler paketlenip Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri tarafından ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediliyor.

 

Merkez, mahalle, köy ayırımı yapmadan Ergene’nin neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa, evinde yemek pişiremeyecek durumda olan kim varsa evine sıcak yemeğini götürüyoruz, götürmeye de devam edeceğiz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımız için tüm birimlerimiz ve personelimizle omuz omuza verdik. Koronavirüs salgını ile mücadelede başlatmış olduğumuz sıcak yemek yardımı hizmetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ergene’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için canla başla çalışmaya, evlerine sıcak yemek dağıtmaya devam edeceğiz. Her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi ailelere tek kullanımlık kaplar içerisinde 3 çeşit sıcak yemeği evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz. Ergene Belediyesi olarak insana hizmet ve hürmet eden bir belediyeyiz” dedi.

 

“Başkanımız Her Zaman Yanımızda”

 

Belediye ekipleri tarafından ulaştırılan yemekleri alan vatandaşlar Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletirken, “Dar günlerimizde yanımızda olan, bizlere yalnızlığımızı hissettirmeyen başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm Belediye personeline ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel her zaman yanımızda, zor günümüzde bize kucak açan, soframızdan sıcak yemeğimizi eksik etmeyen, bizleri mağdurda bırakmayan Belediyemize teşekkür ederiz” dediler.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI