Bugun...



Ergene Belediyesinden İlçeye Yeni Bir Park Daha


facebook-paylas
Tarih: 25-12-2022 01:22

Ergene Belediyesinden İlçeye Yeni Bir Park Daha

Sosyal donatı ve yeşil alan oluşturma konusunda 8 yıl içinde çok sayıda çalışma gerçekleştiren Ergene Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

 

Kente değer katan parkları halkının hizmetine sunan Ergene Belediyesi, kurulduğundan bu yana ilçeye kazandırmış olduğu park ve yeşil alan konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bu bağlamda önceki gün Ahimehmet mahallesinde yeni park yapım çalışmalarına başladı. Kısa sürede parkın tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunulacağı bilgisi edinildi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak sosyal alanların gelişimi için elimizden gelen imkanları kullanarak yeni parklar inşa etmeye devam ediyoruz. Sevgi Kenti Ergene ilçemizde ailelerimizin ve onların değerli çocuklarının keyifli zaman geçirmelerini sağlamak adına her mahallemize birbirinden farkı çocuk oyun parkları ve sosyal donatı alanları inşa ettik. Ahimehmet mahalle halkımıza da söz vermiş olduğumuz yeni park projemize Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olan ekiplerimiz başlamış bulunmakta” dedi.

 

Ergene Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ile Ergenenin günden güne daha da modernleştiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2022 yılında açılışını yaptığımız 10 farklı projemiz ile Ergenemizde değer üstüne değer kattık. Ergene Belediyesi ekiplerimizle gece gündüz demeden Ergenede yaşayan vatandaşlarımız için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Ahimehmet mahallesinde başlatmış olduğu yeni park projesinden oldukça memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel olmak üzere Ergene Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI