Bugun...



Kiracısı Tarafından Soyuldu! Böyle Kiracı Düşman Başına!


facebook-paylas
Güncelleme: 10-09-2022 08:07:32 Tarih: 10-09-2022 07:43

Kiracısı Tarafından Soyuldu! Böyle Kiracı Düşman Başına!

Tekirdağ'da bir kişi kiracısı tarafından soyuldu. Kiracısı evin musluklarını bile alıp götürdü.

İddialara göre olay, Ergene ilçesinde meydana geldi. Yaklaşık 1 sene öncesi, ev sahibi ilan sitesinden kiralık ilanı verdi. Bir süre sonra R.Y. ev sahibi ile irtibata geçerek, evi tutmak istediklerini beyan etti. 

Kısa bir süre sonra R.Y. ve G.Y. ev sahibi ile evi gezerek, beğendiğini ifade edip 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yaklaşık 4 ay ev kiralarını düzenli ödeyen Y. çifti daha sonra kiralarını ödemekten vazgeçti.

DEFALARCA KEZ UYARDIM SONRA MAHKEMEYE VERDİM 

 Ev sahibi, genç çifti biriken kiraları ödemesi için defalarca kez aradığını söyleyerek şu sözlere yer verdi:'' Genç çift evi tuttukları İlk 4 ay içinde kiralarını düzenli ödedi. Daha sonra ise 6 ay boyunca kiralarını ödemedi. Defalarca kez gerek telefondan gerekse evlerine giderek kiraları yatırması gerektiğini ifade ettim. Baktım hala yatırmıyorlar bende Çorlu İcra Mahkemesine giderek dava açtım'' dedi.

TEBLİGATLAR İLETİLMEMİŞ

Konuşmasına devam eden ev sahibi:'' Apartmanda oturan komşularıma sordum. Y. çifti Haziran ayından beri evde değilmişler. Bundan dolayı da mahkeme tarafından gelen tebligatları teslim almamışlar. Tüm tebligatlar mahalle muhtarına iletilmiş.''

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇTİ

'' Bu şahıslar benimle sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçti. R.Y. bana abi nasıl yapalım. 'Bizim evden çıkmak gibi bir niyetimiz yok. Sende de Allah razı olsun. İyi bir insansın. Bende kendimi topladım. Borcum falan kalmadı. Birikmiş kiramı vermek istiyorum ve ek olarakta 2 aylık peşin ödemek istiyorum.' şeklinde mesaj gönderdi. Bende kendisine cevap olarak artık benimle değil avukatımla görüşmesi gerektiğini söyledim.'' dedi.

KENDİ EŞYALARI İLE EVİN EŞYALARINI DA ALMIŞLAR

Kiracılarının yakın zamanda evin içinde ki eşyaları boşaltmak için büyük ve küçük kamyonla geldiğini ifade eden ev sahibi şu sözlere yer verdi:'' 4 gün önce, R.Y. ve G.Y. çifti evimde bulunan eşyalarını taşımak için ikamet adreslerine gelmiş. Eşyaların hepsi taşındıktan sonra, evin içinde bulunan duşa kabin, banyo dolapları, kombi, petek, musluklar ve kapıları sökmüşler. Kapıların söküldüğünü gören komşularım beni aradı. Durumu izah edince hemen eve geldim. Fakat herkes gitmişti. Evin içine girdiğim de ise adeta beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü evin sadece kaba inşaatı kalmıştı.''

SUÇ DOSYALARI KABARIKMIŞ

Bu çiftin ilk suçları olmadığını iddia eden ev sahibi '' Yaptığım araştırmalara göre bu kişilerin suç dosyaları bayağı kabarıkmış. Bir çok ilan sitesinden kiralık ev ilanı verip insanları dolandırıyorlarmış. Benim bu şahıslar yüzünden 60 bin TL zararım oldu. Herkes dikkat etsin. Kimse mağdur olmasın '' sözlerini ifade etti.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI