Bugun...



Yeni Bağlantı Yolları Yapılıyor


facebook-paylas
Tarih: 24-08-2021 11:37

Yeni Bağlantı Yolları Yapılıyor

Ergene’nin çehresini değiştirme adına kolları sıvayan ve pek çok başarılı çalışmaya imza atan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdi de her gün binlerce kişinin kullandığı fabrikalar bölgelerindeki yollarda düzenleme ve yeni yol açma çalışmalarına başladı. 
Motor yerleri mevkii olarak anılan ve Marmaracık Mahallesi ile Ulaş Mahallesi sınırları arasında kalan bölgede bulunan fabrikalar mevkiinde mevcut yolların tesviyesini yapan yeni yollar açan ve yeni yollar açmak için ihtiyaç duyulan bölgelere dolgular yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 
Beraberinde Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Salih Tıknas ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel her gün yüzlerce araç ve binlerce kişinin kullandığı fabrikalar mevkiindeki yolların yapım çalışmaları konusunda Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler aldı. 
Ergene Belediyesi’nin çalışan ve üreten bir belediye olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkaracağımıza dair vatandaşımıza söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirebilmek için ekiplerimiz neredeyse gece gündüz çalışıyor. Bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını yaparken diğer yandan ulaşım konusunda aksamalara meydan vermemek için yeni yollar açıyoruz” dedi. 
Başkan Yüksel yeni yol açma ve mevcut yolların düzenlenmesi noktasında başlatılan çalışmaların tamamlanması ile ulaşım konusunda sıkıntı yaşanan bölgeler için alternatif yolların oluşacağını sözlerine ekledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI