Bugun...



Ergene Belediyesi İbadethanelerin Bakımlarını Yapıyor


facebook-paylas
Tarih: 26-09-2021 14:57

Ergene Belediyesi İbadethanelerin Bakımlarını Yapıyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelerin boya, badana, tamir, tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.
Ergene’de vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan ibadethanelerin boya, badana, bakım, onarım ve çevre düzenlemesini yapan Ergene Belediyesi, daha güzel bir ortam oluşturmak için hummalı bir şekilde çalışıyor.
Ergene Belediyesi ibadethanelerin çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İğneler mahallesinde bulunan caminin lojmanında, şadırvan ile caminin iç ve dış kısımlarında gerekli çalışmaları yaptı. 
İğneler mahallesi caminde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İbadethanelerimiz yapıların korunması, bakım ve onarımının yapılması çalışmaları devam ediyor. İbadethanelerimiz bizim kutsal, manevi yerlerimizdir. Vatandaşlarımızın daha temiz ve daha sağlıklı yerlerde ibadetlerini yapmaları bizim için çok önemlidir. Ergene Belediyesi olarak alt yapı, üst yapı, park, yol, su ve kanalizasyon gibi asli görevlerimizin yanı sıra ibadethaneler gibi ortak kullanım alanlarının da çevre düzenlemelerini yapmaya gayret gösteriyoruz. İlçemizde ki camilerimizden gelen talepler üzerine ibadethanelerimizin çevre temizliği ve tadilat çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.
İğneler mahalle sakinleri camilerine yapılan bu güzel çalışmalarından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti.
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI