Bugun...



Küçüklere Geri Dönüşümün Önemi Anlatıldı


facebook-paylas
Tarih: 01-03-2022 09:09

Küçüklere Geri Dönüşümün Önemi Anlatıldı

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan küçüklere Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temiz ve sağlıklı çevre bilincini aşılamak için sıfır atık geri dönüşüm ve ambalaj atıklarının geri kazanımları hakkında eğitim verildi.

 

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü “Sıfır Atık Eğitim Projesi” kapsamında hazırlanan ve sürdürebilir yaşam becerilerini benimsetmeyi amaçlayan etkinlikler dizisini sürdürüyor. Bu amaçla Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan küçüklere geri dönüşümün önemi, sıfır atık yönetimi, atıkların kaynağında ayrıştırılması ve temiz çevre konularında bilinçlendirme eğitimi verildi.

 

Belediye olarak çevreyi ve özelliklede geri dönüşümü çok önemsediklerini söyleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu hassasiyetin çocuklarda da oluşmasına katkı sunmak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından çocuklarımıza geri dönüşümün önemi aktarıldığını kaydetti.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımız bizim fidanlarımız, geleceğimiz ve umudumuz. Ergene Belediyesi olarak ilçemizdeki okullarımızda küçük öğrencilerimize geri dönüşüm hakkında bilgiler veriyoruz. Bugünde Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde bulunan küçüklerimize çok yararlı bilgiler verdik. Çocuklarımızın bu yaşlarda geri dönüşüm ile ilgili bilgi sahibi olmaları bizim için çok önemli. Amacımız küçük yaşta çocuklarımızın geri dönüşümün önemini kavrayarak daha sağlıklı ve daha temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamaktır” dedi.

 

Verilen eğitim sonrasında küçüklere geri dönüşümün bilincini aşılamak amacıyla eğitici kitaplar dağıtıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI